Стони фудбал за срећу одржан у Београду

Удружење Кош за срећу по трећи пут организовало је хуманитарни турнир у стоном фудбалу под називом Стони фудбал за срећу, у недељу 12. децембра. Турнир је одржан у самом центру града, у Кафани Ниш смештеној на адреси Александра Глишића 2, а добротворна котизација по екипи износила је минимум 1.000 динара, односно минимално 500 динара по играчу. На крају вечери прикупљено је 37.460 динара! Сав приход Кош за срећу ће донирати социјално угроженим, вишечланим породицама уз помоћ братске организације Срби за Србе.

Град је био паралисан обилним снегом, што многе није омело да на хуманитарном дружењу покажу умеће у стоном фудбалу и покушају да освоје трофеј. Најбоља је овог пута била екипа Genzed, друго место је припало тиму Corner dogs, а треће место екипи Божури.

Стони фудбал за срећу је и место сусрета хуманих људи који желе да се друже на турниру и надмећу за симболичне награде, те имају колективан позитиван осећај помагања угроженима. Захваљујемо се свима од срца и радујемо се сусретима у следећој години!