Стони фудбал за срећу

У недељу 11. марта одржана је прва овогодишња акција удружења Кош за срећу. На хуманитарном турниру Стони фудбал за срећу  учествовало је 32 екипе, а сакупљена је донација у износу од 36.100 динара за социјално угрожене, вишечлане породице! У дорћолском The Rolling Barrel Pub-y, у сјајној атмосфери, до касно у ноћ такмичиле су се екипе за титулу најбољег, али и за боље сутра за угрожене породице. 

Удружење Кош за срећу се кроз хуманитарне акције бави помагањем социјално угрожених, вишечланих породица у оквиру Хуманитарне организације Срби за Србе и спортско-хуманитарног пројекта Тројка из блока. Већ пет година уназад организују се кошаркашке утакмице познатих личности, и у оквиру сарадње са компанијом Моцарт познате личности играју хуманитарне тикете, а добици се уплаћују у хуманитарне сврхе. Ово је прва акција овог типа наших младих и вредних момака из екипе Кош за срећу! Веома добра посета и сјајна атмосфера указују само на једно – турнир Стони фудбал за срећу постаје традиција!

Најбоља екипа је била ,,Канг” – дуо Јован Јовановић и Стефан Радишић су освојили прво место. Само један једини пораз на целом турниру од седам мечева колико су одиграли. Били су у веома занимљивој А групи где су већ у првој рунди нанели пораз екипи ,,САРС” у којој је учествовао фронтмен једног од најпознатијих домаћих бендова, Жарко Ковачевић. Потом су уписали и један једини пораз на целом турниру, од екипе ,,Аца Романтико”, и то, руку на срце, тесан – од 3:2. Са друге стране, освајачи сребра ,,Бугор и Кић”, односно Игор Љубић и Владимир Микић су имали такође импресиван турнир, уз један пораз. Међутим онај најболнији, у борби за пехар.

Новосадски дуо је веома тежак меч имао у полуфиналу са тимом ,,Ђађа Бонито” где је уписана победа од 4:3. ,,Ђађа Бонито” је на самом крају турнира, по уласку у борбу за медаље, везала два пораза. Младен Матијашевић и Милош Животић су прво били поражени у полуфиналу, а потом и у мечу са бронзу где су победили ,,Сремци”. Екипу ,,Сремци” чинили су Александар Бошњаковић и Јован Чикић, који су у полуфиналу изгубили од касније шампионске екипе резултатом 4:0.

На турниру су још учествовале екипе: Хеадс арена, Роштиљатори, Јашарова деца, Шимишао, Б и К, Будући правници, Нотингем Форест, Хустле, Гадафи, Ел феномено, Николај Романов, Бамбалићи, Павле Корчагин, Опсајд, Гаријеви питови, Правац Братунац, М и М, Црне мандарине, Избеглице, Магови, Ђивђани, Немамо име, Саве Бурића худ, Пуиновке, Двоглави орао…

ШАМПИОНИ СТОНИ ФУДБАЛА ЗА СРЕЋУ:
  1. Канг
  2. Бугор и Кић
  3. Сремци

Победници – ЧЕСТИТАМО!

Велико хвала нашим дивним домаћинима из The Rolling Barrel Pub-а, као и добрим људима из паба Буре барута који су нам донирали сто за стони фудбал. Такође, захваљујући нашим поносним техничким спонзорима биле су обезбеђене вредне награде за победнике.

ТЕХНИЧКИ СПОНЗОРИ:

ПОЗДРАВ СА ДОРЋОЛА!