Стони тенис и котлић из блока у Аделајду

Joш једна у низу хуманитарних акција у организацији Црквене Општине „Свети Сава” Вудвил Парк у Аделајду, реализовала се 26. јула. Стонотениски турнир на којем је учествовало 38 играча, као и котлићијада са 8 учесника и том приликом прикупљено је $ 2.080 које су уплаћене хуманитарној организацији Срби за Србе.

Епитет најбољег стонотенисера овогодишњег турнира је присвојио Нино Безбрадица, који је у финалу у узбудљивом мечу славио против Срђана Газибарића. Што се тиче Котлићијаде, која се овај пут премијерно организовала, уз договор са учесницима одлучили смо да овом приликом не додељујемо пехар победнику, већ да у следећем месецу организујемо и званичну премијерну котлићијаду. Која би требала да привуче већи број учесника и буде одржавана на годишњем нивоу.

Посебну захвалност дугујемо учесницима Котлићијаде, који су својим кулинарским способностима, одушевили присутне посетиоце и учеснике турнира. Њихов допринос у организацији бесплатне конзумације врхунских специјалитета током турнира, одразио се на укупну прикупљену донацију.

За крај да наведемо и учеснике у ова два догађаја КОТЛИЋ : Предраг Михајловић, Драган Наумов, Александар Ћакић, Милан Панчић, Горан Мрљеш, Миго Јанковић, Далибор Малбашић и Рајко Станисављевић.

СТОНИ ТЕНИС : Срђан Јовановић, Недељко Каурин, Јанко Сладаковић, Далибор Малбашић, Бојан Масло, Тео Масло, Зоран Баук, Стефан Ђурђевић, Саша Аџаип, Синиша Ћулибрк, Ведран Јоксимовић, Милош Милановић, Нино Безбрадица, Иван Јанковић, Миго Јанковић, Срђан Газибарић, Милорад Лалић, Горан Олуић, Предраг Драча, Срето Цвијановић, Јадранко Цвијановић, Жељко Малбашић, Лукас Тарата, Бранко Узелац, Жељко Мумовић, Даринка Котур, Денис Вукашин, Давор Деспинић, Немања Деспинић, Душан Цвијановић, Живана Новаковић, Раде Дарадан, Милош Грчић, Ђорђе Јокић, Тим Узелац, Данило Мрљеш, Марија Милановић и Марија Јовановић.

На крају, још једном се захваљујемо свима који су дали свој допринос у реализовању овог догађаја и позивамо све људе да и даље прате наш рад.