Стони тенис из блока у Аделејду

У суботу 22. октобра, у  просторијама Црквене општине Свети Сава Вудвил Парк у Аделејду, одржан је хуманитарни турнир, Стони тенис из блока на којем је учествовало 24 играча. Од котизација и добровољних прилога на турниру је прикупљено $1.850. Сва прикупљена средства биће усмерена за помоћ вишечланим породицама.

Као и прошле године, такмичење се одвило у две категорије, мушкој и женској. Епитет најбољег стонотенисера овогодишњег турнира је присвојио Милош Грчић који је у финалу у узбудљивом мечу славио против Стефана Зекановића.

Што се тиче женске категорије, побједнички пехар је освојила Живана Новаковић, побједивши у финалном мечу Ренату Русмир.

Посебну захвалност дугујемо Далибору Малбашићу, Јанку Вендеру, Александру Ћакићу и Ђорђу Марићу, који су својим кулинарским способностима, одушевили присутне посетиоце и учеснике турнира. Њихов допринос у организацији бесплатне конзумације врхунских специјалитета током турнира, одразио се на укупну прикупљену донацију.

Као и увјек захваљујемо се председнику црквене општине Предрагу Драчи и потпредседнику Срђану Јовановићу на цјелокупној организацији догађаја.

Учесници турнира:
Срђан Јовановић, Нино Безбрадица, Данило Зечевић, Милош Грчић, Милорад Лалић, Стефан Зекановић, Далибор Малбашић, Тео Масло, Драшко Глигоревић, Јован Славујевић, Андреј Лалић, Данијел Ла3ић, Данијел Јелић, Ђорђе Марић, Михаило Новаковић, Саша Аџаип, Иван Јанковић, Денис Вукашин, Даринка Котур, Марија Јовановић, Живана Новаковић, Мила Новаковић, Јана Славујевић, Рената Русмир.

Захваљујемо се учесницима, гостима и свима који су подржали хуманитарни турнир. Позивамо све да нам се прикључе да заједно помогнемо породицама на Балкану! Деца су наша будућност!