Стони тенис из блока у И. Сарајеву

Нова сезона пројекта Тројка из блока започела је 24. марта, на годишњицу почетка агресије на нашу земљу. Симболично, наши момци у Источном Сарајеву, окупили су се да и делима покажу да нема предаје нису само речи. Уз помоћ 25 такмичара и много више драгих гостију, одржан је турнир Стони тенис из блока и прикупљено је укупно 147 КМ!

Ово је само први хуманитарни догађај у низу који се планира у Источном Сарајеву. Вредна екипа СРБИ ЗА СРБЕ из овог града позива све суграђане да се укључе у велику борбу против сиромаштва! Сви по мало и учинићемо много!

Играо се добар стони тенис, било је квалитетно дружење, много нових људи сазнало је за наше акције, а све је испратила и камера БН телевизије, на којој су наши момци гостовали у јутарњем програму дан пред турнир. Општа друштвена мобилизација, а све са циљем помагања породица са 4 и више деце – у Републици Српској живи пуном снагом. Нема града који није чуо са Тројку из блока, и нема града који не би желео да буде домаћин. Источно Сарајево један је од рекордера по прикупљеним средствима и броју такмичара, као и општем квалитету турнира, посебно спортског садржаја. Нова сезона тек је почела, а већ много обећава!

После неколико сати такмичења дошли смо до финала и три шампиона:

ШАМПИОНИ:

  1. Сергеј Чаваркапа
  2. Марко Маунага
  3. Мирослав Трговчевић

Најбољи играчи добили су вредне награде – пехар и златна медаља за прво место, а сребрна и бронзана медаља за друго и треће место. Оно што су сви гости добили не може се описати речима – осећај да сте стварно помогли онима којима је помоћ заиста потребна! Будите и ви део Тројке из блока!


ПОЗДРАВ ИЗ ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА!