Студенти Бања Луке за најугроженије

Бања Лука као највећи град Републике Српске из године у годину наставља са позитивном традицијом организовања великог броја хуманитарних догађаја, у којима предњаче турнири у пикаду. Ништа мање нису важна ни надметања у стоном фудбалу. Слиједећи овај тренд, хуманитарни конвој забаве и дружења 12. марта своје мјесто нашао је по први пут под кровом  најпознатијег студентског кафића у Бањалуци, популарном КСБ-у.

Пикадо из блока заједно са стоним фудбалом закуцао је на врата кафића смјештеног у приземљу Другог павиљона Студентског центра Никола Тесла, мјеста најбоље кафе за предах од вишесатног учења и најповољнијих цијена провода. Да се догађај одржава у студентском духу, потврдила је и позитивна атмосфера која је пратила цјелодневно дружење. Прикупљена сума донација, како од котизација за турнир, тако и од добровољних прилога износила је 290 КМ.

У вјештинама прецизног гађања стрелицама, доказивало се укупно 35 такмичара од којих су најуспјешнији били: 1.

  1. Илија Ћато 
  2. Дамјан Зељковић
  3. Стеван Матичић

У стоном фудбалу свој траг од укупно 10 екипа, као најбоље, оставиле су екипе: 1.

  1. Недељко Суботић  
  2. Српска авангарда 
  3. Лакташке стријеле

Захваљујемо се од срца свима на подршци и учешћу, пратите термине догађаја на календару и не пропустите прилику да уживате са хуманим људима. НЕМА ПРЕДАЈЕ!