Студенти поред знања показали и хуманост

На Факултету организационих наука у Београду 15. и 16. октобара одржан је пројекат Студенти студентима, студентске организације ФОНИС. На самом пројекту, поред десет бесплатних радионица нашло се места и за хуманост!

У току пројекта организација ФОНИС је држала кутију ХО Срби за Србе на штанду организације и дала нам је простор да на лепом пројекту донесемо добробит и за социјално угрожене породице! Већ после првог дана пројекта, укључила се и студентска организација Фонов центар за развој каријере тако што је поставила кутију и на свој штанд.

Међутим, студентима то није било доста. Одрекли су се поклона које су ми приредили њихови спонзори и са њима су организовали хуманитарну томболу! Ту акцију су препознали и неки од предавача са радионица и укључили су се тако што су на томболи поделили поклоне који су били намењени њима.

Да као појединац можемо да урадимо пуно, а уз слогу да учинимо још више, показали су својом несебичношћу тог октобарског викенда и прикупили су чак 20.000 динара!

За сам крај, желели бисмо да се посебно захвалимо председници ФОНИС-а Милени Ђерић и координатору пројекта Кости Аћимовићу без чије помоћи овај догађај не би могао да се заврши на овако леп начин! Такође велику захвалницу дугујемо и тиму координатора са пројекта Студенти студентима.