Шуматићи из Добоја добили кухињу

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ у склопу акције БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА, обезбедила је породици Шуматић из Добоја кухињске елементе у вредности од 575 КМ. Донацију за Шуматиће обезбедила је братска организација Српско друштво Задужбина из Словеније којима се и овог пута захваљјуемо на подршци. Шуматићи су четворочлана породица из добојског насеља Усора којеје највише страдало у мајским поплавама. Породица брине о Марку Шуматићу, дечаку који је имао до сада три операције на срцу и ових дана се припрема за четврту. Надамо се да смо њему и његовој породици барем мало олакшали иовако тешко детињство.

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/Sumatic/sumatic1.jpgПостављање кухињских елемената у дому Шуматића

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/Sumatic/sumatic2.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/Sumatic/sumatic3.pngКомплетно завршена кухиња у кући Шуматића

http://www.srbizasrbe.net/images/RepublikaSrpska/2015/Sumatic/sumatic4.png

Марко Шуматић, пред четврту операцију на срцу Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ наставља са пројектима помоћи поплављеним породицама у склопу акције БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА на простору Републике Српске и у току фебруара планирана је помоћ за нових 50 породица у неколико градова који су пострадали у мајским поплавама 2014. године.

Рачуни и потврде финансиране помоћи