Сунце, море и одбојка за савршен викенд у Херцег Новом

У суботу, 10. јула одржан је први хуманитарни турнир Одбојка из блока у Херцег Новом. На плажи Змијице 14 екипа борило се за титулу најбољег. Прикупљено је 480,55 евра за помоћ социјално угроженим породицама. Љубитељи одбојке из  Херцег Новог, Црне Горе, Београда, Ниша  придружили су се Хуманитарној организацији Срби за Србе како би се остварила још једна успешна акција.

Побједник турнира Одбојка из блока била је екипа Грахово-Бањани, у саставу Петар Ковачевић, Слободан Миљанић и Миодраг – Мијо Копривица. Друго мјесто освојила је екипа Освежење 018 из Ниша, док је треће мјесто заузела екипа Звијезда из Херцег Новог.  

Хуманитарна организација Срби за Србе је ове године издвојила је преко 85.000 евра за помоћ социјално угроженим породицама у Црној Гори. Уз помоћ и свесрдну подршку пријатеља помогнуте су и народне кухиње у Подгорици, Бијелом Пољу, Беранама, што се тиче Митрополије Црногорско – приморске, те Народне кухиња из Никшића.

Високо смо као организација подигли лествицу очекивања од себе и нама ближњих свих који вјерују да вам нешто истински припада када подијелите, дарујете од срца!

Захваљујемо се свима који су били део овог догађаја и дали свој допринос да прва Одбојка из блока у Херцег Новом буде успешно завршена.