Сузе радоснице најбољег оца на свету! Ратковићи усељени у свој нови дом! (видео)

Када смо први пут посетили породицу Ратковић из Куршумлије, били смо сведоци једне од најпотреснијих прича са којом смо се сусрели у овој години. Како нам је тада рекао отац Драган, због проблема са којима се његова деца суочавају, некада је кришом одлазио на терасу како би се исплакао.Да се ситуација потпуно променила, схватили смо када смо по први пут угледали сузе радоснице на лицу овог храброг човека. Тежак подстанарски живот у једној собици замењен је пространом кућом у којој су Радивоје (13), Немања (12), Душанка (11) и Милица (9) добили најбоље услове за њихово одрастање и срећно детињство!


Све се брзо десило. Људи који су нам помогли брзо су се организавали. Деца су сада добила више простора, да имају где да живе, да се играју, да спавају, а посебно је битно да је Радивоје добио адекватне услове за негу – рекао нам је насмејани отац.

Хуманитарна организација Срби за Србе породици је купила кућу! Замењена је столарија, купљен је ламинат за једну собу и пећ на дрва. Укупна вредност помоћи износи 3.403.552 динара.

Велику захвалност дугујемо свим донаторима а посебно Саши и Снежани Поздер, фирми Medical Innovation Solutions на значајној помоћи да се ова акција успешно реализује. Такође, прилози су прикупљани и на Журци из блока у Косовској Митровици и Роштиљу из блока у Олтену


Тако је добро што сте дошли, пуно вам хвала! – рекла нам је на растанку мала Милица.

У акцију се укључила и Фондација Родољубље донацијом веш машине, комбинованог фрижидера, шпорета на чврсто гориво и компјутера, као и кроз месечну финансијску помоћ породици.

Хуманитарна организација Срби за Србе позива све донаторе организације да наставе да нас подржавају и у новој години, како бисмо наставили да помажемо свим онима којима је помоћ неопходна!

Рачуни и потврде финансиране помоћи