Сви би код Ице на пице

У Четвртак, 21.октобра у сарадњи са кафаном Вајат и Пица Доставицом организовано је велико хуманитарно Пица из блока вече. Најбоља пица на територији Срема, Пица Доставица, са својим сјајним газдарицама из породице Петковић, као и са запосленима, решили су да цело вече пеку пице у хуманитарне сврхе. На самом догађају је прикупљено 54.340 динара, а од тога је 20.000 донација Пица Доставице.

У први мах чинило се да ће ту привилегију сласти моћи да приуште само грађани Пећинаца где се и организовало ово дивно вече. Међутим, по објави на друштвеним мрежама, телефон за резервације се усијао и међу првих 10 резервација било је људи из Београда, Новог Сада, Србобрана, Остружнице, Руме, Футога…чак су најавили долазак у великом броју и људи из удружења „Брзих једача пице” из Каћа.

Због великог интересовања и велике гужве у самој кафани људи који нису успели да уђу могли су да учествују из својих домова путем доставе.

На самом догађају направљено је и интерно такмичење за најбрже и најлепше поједену пицу, а награду је однео по члановима жирија уједно и најлепши такмичар, Урош из Каћа.

Велику захвалност поред кафане Вајат која нас је сјајно угостила и Пица Доставице која нас је цело вече хранила дугујемо и Нини и Кристијану, који су свирали за све присутне.

Са великом радошћу и нестрпљењем очекујемо поновно хуманитарно пица вече дружење, а уједно позивамо и остале пицерије и кафиће да се на сличан начин прикључе.