СЗС на фестивалу филма у Аустралији

Хуманитарна организација Срби за Србе представила се на 15. Српском филмском фестивалу у Аустралији. Манифестација која представља најновија остварења филмске уметности из Србије у неколико градова широм Аустралије, званично је отворена и у Мелбурну 27. октобра. Тада су се гости Фестивала могли упознати са радом и досадашњим успесима организације Срби за Србе, а представници организације одговарали су на питања знатижељних аустралијских Срба пре и после пројекције филма.

 Прича о деценији доброчинитељског рада никога није оставила равнодушним, па је овим учешћем на Фестивалу српског филма учињен још један велики корак за организацију и њено деловање у Аустралији.

 Велики потенцијал за хуманитарни рад постоји у овој земљи у којој живи велики број Срба, а и Фестивал српског филма од 2001. године организује група српских ентузијаста на волонтерској основи.        Они који волонтирају из љубави према српском филму, одмах су препознали искрене намере представника и волонтера организације Срби за Србе и успостављена је сарадња која је, сасвим сигурно, само почетак и најављује године које долазе.       За контакт са представницима Хуманитарне организације Срби за Србе у Аустралији можете користити следећу адресу: organizacija@srbizasrbe.org