29. августа 2013.

СЗС на Лесковачкој роштиљијади

СЗС на Лесковачкој роштиљијади
Пошто се лето полако приближава крају и јесен је већ на самом прагу, представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Чикага одлучили су да максимално убрзају пројекат куповине куће породици Антић. Од петка 23. до недеље 25. августа на позив господина Бошка Јовановића постављен је шатор-штанд на 3. Лесковачкој роштиљијади која се одржава у Чикагу. Уз продају мајици и промотивног материјала прикупљено је укупно $1.500 што ће нам омогућити да се породица брзо усели у свој нови топли дом.

Ово је био први пут да наша организација учествује на Лесковачкој роштиљијади у Чикагу, која је сада у својој трећој години. Наш велики пријатељ Бошко Јовановић желео да је присуствујемо овом лепом догађају како би што већи број Срба било упознато са циљевима и радом наше организације. Током викенда, он је лично доводио своје пријатеље и друге госте до нашег штанда како би представио нас и нашу организацију.

Било је дивно упознати толико нових људи и направити нова пријатељства за нашу организацију. Многи посетиоци нашег штанда били су дирнути свим причама и акцијама које смо до сада спровели на читавом Балкану. На крају, прикупљено је укупно $1.500 за потребе куповине нове куће породице Антић из Врања, како би их иселили из садашње рушевине у којој живе.

СРБИ ЗА СРБЕ ЧИКАГО!

Повезане вести

Коментари