28. септембра 2016.

СЗС на пикнику „Укус Србије"

СЗС на пикнику „Укус Србије
У суботу 10. септембра, СПЦ Свети Никола у Брукфилду одржала је годишњи пикник под именом „Укус Србије" за своје парохијане и комшије. Један од најстаријих чикашких скупова наставља са растом и развојем, а огранак Хуманитарне организације Срби за Србе из Чикага је поностан што је део те заједнице. Пикник је био одлична шанса да се организација Срби за Србе представи новим парохијанима као и да се стари чланови упуте у тренутне активности организације, тако да су се као и до сада на штанду пружале инфорамције о раду, као и о будућим планираним акцијама помоћи породицама.

Током читавог дана, уз примљене донације од $ 350, добили смо доста подршке, као и нове волонтере који желе да активно помогну у раду организације Срби за Србе.

Како због великог обима посла наших људи у САД, пикник је био одлично место за окупљање старијих генерација Срба, као и нових генерација са децом које су скорије пристиге у Чикаго.

Прелеп је осећај видети толико деце да се играју, учествују у фолклору и уживају на оваквом излету.

 НЕМА ПРЕДАЈЕ!

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Чикага наставиће и даље са посетама сви догађајима у цркви Свети Никола као и осталим српским црквама у Чикашкој области.

Срби за Србе Чикаго

Повезане вести

Коментари