СЗС обишли поплављене у Краљеву

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Београда уз помоћ представника Црквеног крста из Краљева пописали су најугроженије породице са децом у Краљеву чије су куће претрпеле штету у поплавама које су погодиле и овај град. У склопу пројекта Борба против поплава план је да се помогне око 25 најугроженијих породица из Краљева којима ћемо испоручити помоћ у виду беле технике. У наставку вести можете да погледате веома тешке слике са терена. Позивамо све донаторе, чланове, пријатеље и симпатизере организације “Срби за Србе“ да у складу са својим могућностима учествују у акцији БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА која има за циљ да обезбеди неопходну хуманитарну помоћи за поплављена подручја у Србији и Републици Српској. Подели:deljenja

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Београда уз помоћ представника Црквеног крста из Краљева пописали су најугроженије породице са децом у Краљеву чије су куће претрпеле штету у поплавама које су погодиле и овај град. У склопу пројекта Борба против поплава план је да се помогне око 25 најугроженијих породица из Краљева којима ћемо испоручити помоћ у виду беле технике. У наставку вести можете да погледате веома тешке слике са терена.

Позивамо све донаторе, чланове, пријатеље и симпатизере организације “Срби за Србе“ да у складу са својим могућностима учествују у акцији БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА која има за циљ да обезбеди неопходну хуманитарну помоћи за поплављена подручја у Србији и Републици Српској.