СЗС обишли поплављене у Приједору

Представници Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ из Београда и Приједора обишли су почетком децембра породице са децом чије су куће претрпеле штету у мајским поплавама које су погодиле и Приједор у Републици Српској. У склопу пројекта Борба против поплава план је да се помогне око 18 најугроженијих породица из Приједора којима ћемо испоручити помоћ у виду беле технике, покућства и грађевинског материјала.

Искористили смо прилику да обиђемо породицу Шиљиговић којој Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ гради кућу. Вредни домаћин Миливоје, отац петоро деце, је упркос отежаним временским условима изводио радове на новом домаћинству.

Поред Миливоја и супруге Тање, породицу Шиљиговић чине Татјана 18, Ведрана 16, Јована, 14 , Невена 10 и Лука 2 године. Породица живи у јако тешким условима , без сталних примања, а отац Миливоје не бира послове које доносе хлеб његовој породици.

Позивамо све донаторе, чланове, пријатеље и симпатизере организације “СРБИ ЗА СРБЕ“ да у складу са својим могућностима учествују у акцији БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА која има за циљ да обезбеди неопходну хуманитарну помоћи за поплављена подручја у Србији и Републици Српској.