СЗС обишли породицу Иличић у Рипњу

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су породицу Иличић у београдском насељу Рипањ. Нова година донела је много нових посета породицама у оквиру припреме за нове акције помоћи. Самохрани отац Милорад подиже петоро деце. Лука (2002.), Сандра (2005.), Александар (2005.), Марко (2006.) и Душан (2010.) – четири јунака и једна принцеза – они су живот и снага за оца Милорада.

Тежак је живот вишедетних породица, а раван немогућем живот самохраних родитеља. Ипак, без много жаљења, гледају с надом у сутра. Помагала их је у прошлости Српска православна црква, као и Тамара у акцији – а сада је дошао ред на донаторе СРБИ ЗА СРБЕ да им још једном покажу да нису сами!

Без социјалне помоћи и без дечијег додатка – имају дуговање од 400.000 за струју! У кући која им припада и са земљом од 40 ари – Иличићима је тешко, али нада постоји. Вредни су, радни, боре се, отац прави иконе у дуборезу, сам је реновирао купатило, узгаја нешто малина – не предаје се.

Лош фрижидер, шпорету не ради рерна, немају никакве домаће животиње – овде постоји простор да им сви заједно помогнемо! Највише би волели десетак оваца или коза (отац би сам направио шталу). Друга жеља им је комбинирка за столарију, затим шпорет и фрижидер, да се заврши фасада на задњој страни куће…

Скромне жеље, а које у много чему мењају њихов живот на боље. Ова породица заслужује нашу помоћ. Милорад је отац који заслужује свако поштовање. Хајдемо заједно да променимо њихову свакодневицу! Донирај и ти!