СЗС помогли породици Стојиљковић

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Ниша, помогли су седмочлану породицу Стојиљковић која живи у тешким условима у планинском засеоку Беривојштица у јужној Србији, недалеко од Врања. Породицу чине отац Слободан, мајка Сања као и деца: Лука (8), Лазар (5), Марија (4) и најмлађи близанци Петар и Павле који су напунили пет месеци. Помоћ се огледала у куповини ормана и грађевинског материјала за малтерисање и сређивање собе у укупној вредности од 64.050 динара.

Приход породици су дечији додаци за троје деце и социјално примање у укупном износу од 15.000 динара. Отац се бави продајом печурака када је сезона за њих, а од скора су им читаоци Франкфуртских вести обезбедили осам коза и једног јарца, јер је жеља породице била да се пре свега кроз пољопривредну делатност извуку из тешке ситуације.

Породица Стојиљковић живи у две собе, с тим што је једна била скроз  без услова за живљење, па је постојала опасност да се деца разболе у таквим условима, имајући у виду да су у зидовима биле рупе, а да су због мањка простора деца током дана у тој соби.  Хуманитарна организација Срби за Србе обезбедила је материјал, којим је соба у потпуности санирана.

Позивамо све људе добре воље да и даље подржавају рад Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ и на тај начин помогну и обрадују велики број деце којој је помоћ преко потребна. ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!СРБИ ЗА СРБЕ

Рачуни и потврде финансиране помоћи