СЗС помогли породицу Миленковић

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Ниша, помогли су седмочлану породицу Миленковић из села Тодоровце, општина Лесковац. Породици је обезбеђено пет Алпино коза у вредности од 59.000 динара, као и грађевински материјал за опремање штале у вредности од 32.480 динара.

Породицу чине отац Драган, мајка Ивана, деца Стефан (11 год.), Лазар (9), Ђорђе (5), Анастасија (3), Огњен (1). Породица Миленковић живи у тешким условима, недостојним за живот. Отац прима плату 17.000 динара и имају дечији додатак, све укупно око 27.000 динара. Дечији додатак примају тек од кад су добили четврто дете (Анастасију). Такође Миленковићи живе са скоро непокретном баком.    

Овог пута Хуманитарна организација Срби за Србе у сарадњи са својим донаторима и пријатељима организације омогућила је породици Миленковић да оствари свој сан и да полако почне да се бави чувањем и узгојем Алпино коза, које ће им знатно помоћи да побољшају услове у којима живе.   Позивамо све људе добре воље да и даље подржавају рад Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ и на тај начин помогну и обрадују велики број деце којој је помоћ преко потребна. ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!СРБИ ЗА СРБЕ 

Рачуни и потврде финансиране помоћи