СЗС помогли Стевановиће из Ниша

Град Ниш је још једном био домаћин највећег спортско-хуманитарног турнира Тројка из блока на овим просторима и још једном је снагом хуманости, спорта и забаве, променио живот једне социјално угрожене породице. 22. маја на терену ОШ ,,Свети Сава” окупило се много Нишлија који су шутирањем тројки показали да су ДЕЦА НАША БУДУЋНОСТ! Хуманитарна организација Срби за Србе је уз велику помоћ и подршку поносних спонзора, донатора и техничких спонзора организовала трећи турнир у граду на Нишави и сада спровела мисију Тројке из блока до краја. Помоћ је стигла на право место, купљено је десет кошница са ројевима и врцаљка за мед за шесточлану породицу Стевановић. Укупна вредност помоћи износи 140.712 динара.

 Срби за Србе са најмлађим Стевановићима, Анђелијом и Димитријем

 Утоварене кошнице са ројевима

Стевановић Александар и Јелена од посла са медом одгајају четвроро деце Милицу (8), Наташу (7), Димитрија (4), Анђелију (2).

 Породица Стевановић испред својих нових десет кошница са ројевима

Први пут смо их посетили пре турнира и увидели хитност набавке нове опреме са којом ће остваривати већу зараду и приуштити бољи живот.

 Постављање нових кошница

Тројка из блока остварила је још једну победу, са којом наставља победнички низ који траје већ пет година!

 Нова врцаљка за мед ће много помоћи породици Стевановић у даљем раду

Још једна породица добила је велику прилику да својим радом и трудом дође до боље будућности, али још важније, добила је велику наду и веру у добре Нишлије! Стотине људи се окупило и шутнули су стотине тројки, а сада ће стотине пчела имати нови дом! Звучи као бајка о кошарци, али то и јесте, то је бајка о магији Тројке из блока!

 Милица и Наташа Стевановић поред нове врцаљке са додатном опремом за пчеларство

Рачуни и потврде финансиране помоћи