СЗС помогли Влајковиће из Појата

Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је породицу Влајковић из Појата код Ћићевца. Самохрана мајка Драгана и троје мале деце Михаила (6), Михалина (4) и Михаило (2) вратили су се у Појате из Параћина у ком су живели као подстанари приликом наше посете почетком године. Сад захваљујући донаторима наше организације услови за живот у кући су лакши и лепши.

Овој породици је испоручена помоћ у виду беле технике, а вода је потекла у купатилу и кухињи захваљујући бунару који је ископан у склопу наше акције. Вредност целокупне помоћи наше организације породици Влајковић је 225.380 динара.

Конкретно у овој акцији помоћи купљена је веш машина, бојлер, фрижидер, шпорет на дрвасмедеревац”, ископан је бунар за воду, постављена је шахта, купљени су и спојени пумпа и хидропак.

Ова вредна жена изражава захвалност свим нашим члановима, волонтерима и донаторима јер без свих нас она не би могла да приушти све ово својој деци. Драгана је иначе, због неуспеха у проналажењу сталног посла, волонтирала у општини Параћин и радила за хонорар анкете за фирму IPSOS. Пошто то није довољно за живот, повремено продаје и руже како би својој деци обезбедила најпотребније. Добија и алиментацију од бившег супруга, као и дечији додатак.

Иако нам се породица Влајковић први пут јавила пре више од две године, тада нисмо били у могућности да им помогнемо, али њихов други позив ове године је резултирао овом успешном акцијом. Донирајте и ви колико можете и придружите нам се у мисији чињења доброг!

Рачуни и потврде финансиране помоћи