СЗС посетили Чукиће из Крагујевца

Хуманитарна организација Срби за Србе посетила је крајем марта породицу Чукић из Крагујевца, тачније из насеља Мале Пчелице. Отац Драгиша и мајка Слађана живе са шесторо деце: Михајло (18), Јован (17), Лазар (15), Магдалена (14), Матија (12) и Лука (10). Отац Горан због тешке операције није у стању да ради, па су једини приходи која ова породица има социјална помоћ, дечији додатак за троје деце и повремене наднице које мајка Слађана заради својим радом.

 Кућа у којој живи породица Чукић

 Горњи спрат куће породице Чукић

Кућа у којој живе је делимично сређена, уз помоћ добрих људи који их помажу са више страна, породица је успела да уреди доњи спрат и почне са сређивањем горњег. Како су спратови рађени као одвојене целине, тј. сваки за себе, на горњем спрату им је потребно сређивање купатила.

 Купатило које је потребно уредити

Поред тога деца спавају на јако лошим и неудобним креветима, па им је потребна набавка бар два кревета на спрат са душецима као и бела техника.

Породица Чукић је замолила за следећу врсту помоћи: сређивање купатила, набавка кревета на спрат, веш машине, фрижидер. Уз помоћ донатора Хуманитарне организације Срби за Србе из целог света, ове скромне жеље лако се могу остварити!

 Срби за Србе са децом из породице Чукић