СЗС посетили породицу Илић у Земуну

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су у Земуну седмочлану породицу Илић. Отац Урош и мајка Николинка, млади брачни пар који живи поштено и тешко, али у љубави одгаја 4 деце. Тодор (12), Анастасија (11), Роберт (9) и Никита (2) живе са мамом и татом и баком Горданом.

 Велики проблем са влагом који је присутан на плафонима

У кући у којој живе има два спрата, они су тренутно на првом спрату који има велики проблем са влагом, а покушавају да прилагоде други спрат и да се тамо преселе. Кућа је у њиховом власништву, немају земљу у поседу, а једини приходи су од очевих дневница са грађевинских послова и дечији додатак.

 Сестре Никита и Анастасија

То су мали и несигурни приходи, па тако и сређивање спрата иде тешко, а и будућност понекад не изгледа најсјајније. И поред тога – родитељи се труде и раде и не предају се – потребна им је мала помоћ у грађевинском материјалу како би остварили своје жеље!

Недостају им и нови ормари, бољи кревети и још много шта, али најхитнија им је жеља сређивање спрата и даљи живот са нормалним купатилом и без влаге!

 Будуће купатило породице Илић

 Срби за Србе са породицом Илић

Хуманитарна организација Срби за Србе из помоћ донатора из целог света и кроз пројекат Тројка из блока у Земуну рађа нову наду за ову дивну породицу!

 Бака Гордана са својим унуцима

Помози и ти да Илићи добију ново купатило!