СЗС у Црној Гори помогли Милиће

Избегличка породица Милић са Косова и Метохије и даље у кампу код ПодгорицеПредставници Хуманитарне организације Срби за Србе из Црне Горе били су у још једној посјети породици Милић настањеној на Врелима Рибничким у Подгорици где су уручили помоћ у храни и хигијени. Киша и први хладни јесењи дани савили су их све у кућу, али ипак нису били расположени за сликање. Једна кварцна гријалица је још увијек довољна да загрије собу у којој се ни врата не затварају потпуно, али сигурно то неће бити кад стигне права зима. Отац Миладин је већ мјесецима у Брезовику код Никшића, у болници за болеснике са тешким обољењима плућа. Недостаје им. Његово присуство је ипак значило сигурност. Такође су остали и без јединог сигурног мјесечног примања. Њему је тренутно боље, и тамо има храну и његу, а они су у заиста тешкој ситуацији. Поред петоро дјеце често су ту и троје дјеце од још једне кћерке Дијане. Њена ситуација је такође тешка, посебно послије удеса у којем је њен супруг тешко повријеђен, тако да су сада и они без икаквих примања. Захваљујући Црквеној заједници Подгорица која доноси храну у ово избјегличко насеље, Милићи сваки дан добијају по три хлеба и један кувани оброк, и заиста је овај вид помоћи најдрагоцјенији. Ми смо такође однијели новац, којим су се трговале намирнице у оближњој продавници, и нешто прикупљене одјеће. У нади да долазе бољи дани, у којима ће се вратити отац, а Ивана и Зорана које су пунољетне наћи посао, поздрављамо се до поновног, скорог гледања. Подели:deljenja

Избегличка породица Милић са Косова и Метохије и даље у кампу код ПодгорицеПредставници Хуманитарне организације Срби за Србе из Црне Горе били су у још једној посјети породици Милић настањеној на Врелима Рибничким у Подгорици где су уручили помоћ у храни и хигијени. Киша и први хладни јесењи дани савили су их све у кућу, али ипак нису били расположени за сликање. Једна кварцна гријалица је још увијек довољна да загрије собу у којој се ни врата не затварају потпуно, али сигурно то неће бити кад стигне права зима. Отац Миладин је већ мјесецима у Брезовику код Никшића, у болници за болеснике са тешким обољењима плућа. Недостаје им. Његово присуство је ипак значило сигурност. Такође су остали и без јединог сигурног мјесечног примања. Њему је тренутно боље, и тамо има храну и његу, а они су у заиста тешкој ситуацији. Поред петоро дјеце често су ту и троје дјеце од још једне кћерке Дијане. Њена ситуација је такође тешка, посебно послије удеса у којем је њен супруг тешко повријеђен, тако да су сада и они без икаквих примања.

 Захваљујући Црквеној заједници Подгорица која доноси храну у ово избјегличко насеље, Милићи сваки дан добијају по три хлеба и један кувани оброк, и заиста је овај вид помоћи најдрагоцјенији. Ми смо такође однијели новац, којим су се трговале намирнице у оближњој продавници, и нешто прикупљене одјеће. У нади да долазе бољи дани, у којима ће се вратити отац, а Ивана и Зорана које су пунољетне наћи посао, поздрављамо се до поновног, скорог гледања.