12. децембра 2016.

СЗС у Канaди покренули ITFB 2017

СЗС у Канaди покренули ITFB 2017
Хуманитарна организација Срби за Србе из Канаде покренула је традиционалну Божићну акцију наше организације под називом ''In Time for Bozic 2017" са циљем да окупи све донаторе, чланове и пријатеље организације из Канаде око пројекта помоћи породицама Јовановић-Јанковић из Кладова, Цвијетић из Гламоча, Паклар, Лукавац и Ћосић из Далмације. Донације је могуће послати путем чека на: Serbs for Serbs Canada, 635 The Queensway, Lower Level, Toronto, ON, M8Y 1K6. Акција траје од 7 децембра до 7 јануара 2017.

Све што је потребно овим породицама је ваша помоћ.

 Породица Јовановић-Јанковић из Кладова са члановима организације Срби за Србе

Породица Јовановић-Јанковић, Кладово, Србија, броји деветоро деце, родитеље и баку. Родитељи не могу да нађу посао, а рачуни стално долазе. СЗС Канада има за циљ да прикупљеним средствима обезбеди набавку нове кухиње, пећи за грејање, машине за веш и пластеника. Њихова кућа је у јако лошем стању и потребна је поправка зидова и уклањање плесни.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Hercegovina/2016/Cvijetic/c1.jpgЧланови породице Цвијетић испред свог дома у Гламочу и старог трактора

Породица Цвијетић, Скуцани, Гламоч, Босна и Херцеговина. Радован Цвијетић и његово деветоро деце су се вратили из избеглиштва да поново почну испочетка. Немају посла, тако да породица покушава да живи од обраде своје земље. Њихов стари трактор се више не може поправити a они се надају да ће добити полован трактор овог Божића. https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Krajina/2016/paklar.jpgПородица Паклар у свом породичном дому

Породица Паклар, Биочић, Далмација, са двоје деце. Њихова жеља за Божић је косилица, која би им помогла да развију своје сеоско домаћинство.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Krajina/2016/lukavac.jpgЧланови породице Лукавац

Породица Лукавац,Тепљух, Далмација, са троје деце. Они би се обрадовали да добију краву за Божић.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Krajina/2016/cosic.jpgПородица Ћосић у свом породичном дому

Породица Ћосић, такође из Тепљуха, Далмација, са троје деце, сви млађи од 8 година. Они се такође надају да ће добити краву за Божић.

Медијска подршка Франкфуртских Вести Божићној акцији у Канади:

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Kanada/2016/vesti1.jpg

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Kanada/2016/vesti2.jpg

Напомена: Донатори који пошаљу своје донације на рачун у Канади ће добити признанице за пореске олакшице (tax receipts). Потребно је доставити име, презиме и пуну адресу.

Повезане вести

Коментари