СЗС успешни на Београдском сајму књига

Хуманитарна организација Срби за Србе већ трећу годину заредом учествује на Међународном београдском сајму књига, овог пута 62. по реду. На штанду у Хали 4, посетиоцима је представљен Годишњи извештај наше организације, а прикупљено је и 112.350 динара донација за помоћ социјално угроженим породицама.

Заједно са нашом организацијом, на штанду су се представили и пријатељи наше организације из Независне организације студената “Сви за Космет“ који више од 10 година организују поклоничка путовања на Косово и Метохију, а чија путовања уједно имају и хуманитарни карактер.

Као и прошлих година, на штанду су се са гостима дружили наши велики пријатељи: Немања Трики Блажић, светски познати кошаркашки фристајлер, Бошко Ћирковић Шкабо, члан реп групе Београдски Синдикат, затим велики пријатељи наше организације из реп групе ТХЦ ла Фамилија, Игор Ракочевић, бивши кошаркашки репрезентативац Србије и Југославије, Арно Гујон, велики францски и српски хуманитарац, студенти Богословског факултета у Београду и бројни други пријатељи и радо виђени гости.

Бошко Ћирковић Шкабо

ТХЦ ла Фамилија

Студенти Богословског факултета у Београду