Теслићани сложно за породицу Јокић Вуловић

Организација Срби за Србе за породицу  Јокић Вуловић са четверо дјеце из Теслића, у току 2022. године организовала је неколико хуманитарних догађаја како би се реновирао њихов стамбени објекат, гдје су укупни трошкови износили 40.109,37 КМ.

У суботу 17. децембра свој допринос у прикупљању новчаних средстава за породицу Јокић Вуловић дали су и теслићки фолклораши. У току ове хуманитарне вечери прикупљено је укупно 1.606,00 КМ.

Наиме, у спортској дворани Радолинка одржан је по први пут Фолклор из блока, гдје су учествовали КУД Вез, КУД Радост, КУД Душан Станковић и КУД Наши обичаји, гдје су приказане веселе игре из различитих крајева, а они су на овај начин показали да су активни учесници у организацији хуманитарних догађаја и да мисле на своје суграђане којима је потребна помоћ.

Из организације Срби за Србе захваљују се свим учесницима овог хуманитарног догађаја, домаћину из ЈУ СЦ Радолинка, као и техничким спонзорима:

  • Тровинама Васић
  • Штампарији Copygraf
  • Ђорђу Шкребићу
  • Милисаву Деспићу 
  • Бојан Поповић 

Још једном вас позивамо да се одазовете Билијару из блока у суботу, 24.12.2022. године у кафе бару Весело вече у Горњем Булетићу, од 19 часова.

Добро се добрим враћа.