Томићима испоручен шпорет на дрва

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Републике Српске испоручили су шпорет на дрва за самохрану мајку Драгану Томић и њено троје дјеце Драгана (20), Михајла (16) и Милицу (14) у вредности од 325 КМ.

Шпорет на дрва за Томиће

Томићи нажалост не примају никакву социјалну помоћ, имају породичну пензију која износи 172КМ и дјечији додатак од 90 КМ.  Мајка Драгана сваки мјесец отплаћује кредит у банци од 5.000КМ који је дигла на 3 године и рата је 169 КМ. Разлог дизања кредита је куповина аутомобила који јој је неопходан због болесног сина Михајла који болује од целебралне парализе. Такође, за лијекове одваја 120 КМ за неопходне лијекове.

Шпорет на дрва за Томиће

Породица тренутно живи у Дубници, преселили су се из Шековића гдје су имали своју кућу али која је у јако лошем стању. Тренутно живе у кући свог рођака који јој је како каже Драгана допустио да живи ту до кад хоће.

Позивамо све пријатеље и донаторе наше организације широм Републике Српске, Србије и света да се укључе у акцију помоћи за породице које ћемо помоћи у склопу предстојеће Божићне акције.

 

Рачуни и потврде финансиране помоћи