Tрактор и балирка за Јовановиће из Рашке

Породице Милијана Јовановића и његовог брата Мирка из села Кућане надомак Рашке, као што смо се уверили, живе у љубави и слози у две куће, а у једном домаћинству. Заједничким снагама обраћују велико имање.

Како би наставили да у братској слози обезбеђују породици нормалне услове за живот, донатори Хуманитарне организације Срби за Србе помогли су их куповином трактора са две нове задње гуме и балирком! Вредност помоћи износи 835.000 динара.Подсетимо, Милијан и жена Војка имају Светлану (27), Драгану (25) и Уроша (13), мада се Светлана недавно удала у Звечану и вeћ им је донела на свет унуку Алексију. Мирко и жена Мирјана имају Јована (13).


Имамо својих пет хектара, али узимамо још десет у закуп. Држимо и пет крава, четири телета, више од 40 оваца, неколико прасади и кокошке – рекли су нам Урош и Јован током прве посете, док су нас овог пута сачекали видно захвални на помоћи.


Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим људима доброг срца који су и овога пута показали да удруженим снагама можемо успешно реализовати акције помоћи угроженим породицама.

Рачуни и потврде финансиране помоћи