Трактор са прикључним машинама за самохраног оца Милисава и његово троје деце

За пожртвованог оца Милисава и децу – Срђана (15), Слађану (13) и Ненада (7) дошли су бољи дани, јер им је коначно омогућено да живе у условима достојним човека у 21. веку. Посебно су ови услови важни за најмлађе Ђокиће и за правилан психо-физички развој.

Популарна телевизијска емисија С Тамаром у акцији, током маја месеца, помогла је породици Ђокић око уређења куће, па су Ђокићи практично добили нови дом!

Наравно, ово велико побољшање, заслужило је да буде испраћено и у другим стварима, поготову онима који ће побољшати услове рада, јер Ђокићи, поседују хектар и тридесет пет ари земље које су ручно обрађивали, због недостатка потребне механизације.

Хуманитарна организација Срби за Србе уз помоћ својих донатора, обезбедила је породици трактор са прикључним машинама (дрљача, приколица и фреза), док им је плуг поклонио човек од кога смо купили трактор. Вредност помоћи износи 528.350 динара.

Хвала свима на овој помоћи, као што сам рекао прошлог пута, за нас је спас да имамо потребну механизацију како би могли да обрађујемо земљу коју имамо – рекао нам је отац Милисав.

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим донаторима који су учестовали у овој акцији.

Рачуни и потврде финансиране помоћи