Трактор са приколицом стигао до Ликића из Новог Сланкамена

Породица која нам је показала да у овом, воћарски познатом крају, има нешто слађе и од јабука и нектарина, и овога пута нас је дочекала у пријатној и топлој атмосфери. Отац Ђорђе и мајка Изолда и шесторо драгуља – Ивана (7), Софија (5), Невена (3), Дуња (1), Сара (10 месеци) и Петар (17) добили су вредну помоћ од наше организације.

Уз помоћ људи племенитог срца, Ликићима је купљен трактор са тракторском приколицом. Укупна вредност помоћи износи 352.770 динара.

Подсетимо, породица се деведесетих година доселили у Нови Сланкамен из ратом захваћених подручја, тачније, из Метковића. На почетку, било им је веома тешко, па су узели кредит који још увек отплаћују, како би купили материјал за кућу и домаће животиње. Ипак, и поред свих тешкоћа, породица је радна и ведрог духа. На окућници од двадесетак ари саде кукуруз, лук, детелину и кромпир. Чувају две крмаче и двa прасета.


Захвални смо вашој организацији на помоћи јер нам трактор пуно значи, превенствено због наших потреба одласка у дрва, а и да могу да зарадим радећи за друге људе – рекао нам је отац Ђорђе.

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим донаторима који су учествовали у овој акцији.

Рачуни и потврде финансиране помоћи