Трећа Тројка из блока одржана у Лас Вегасу

Чланови хуманитарне организације Срби за Србе из Лас Вегаса, 9. октобра одржали су трећу Тројку из блока, поред шутирања тројки, одигран је и кошаркашки турнир 3 на 3 у парку Пасео Верде у Хендерсону, Невада. После једногодишње паузе изазване пандемијом, људи добре воље били су спремни да се окупе са добрим циљем, помогну неком и забаве се. Турнир је почео раним поподневним сатима и трајао цео дан, привлачећи на десетине гледалаца. Овај догађај је још једном био огроман успех јер смо успели да прикупимо 4.347 долара за помоћ угроженим српским породицама на Балкану.

Тог ведрог и лепог октобарског дана у пустињи имали смо 39 такмичара за шут тројки ван линије 6,75, који су се борили за титулу шампиона Тројке из блока у Лас Вегасу, а 12 екипа у турниру 3 на 3. Турнир је привукао такмичаре који су дошли чак из Калифорније и Аризоне.

Ове године титула шампиона Тројке припала је новајлији Џеј Ар Џонсон, док је друго место освојио Милош Драгић. Треће место припало је младом Жељку Ведран.

На турниру 3 на 3 крунисан је нови шампион, Феникс 3 из Феникс Аризоне, док је трофеј за друго место припао локалцима Лас Вегаса Фокс Фрејт.

Спонзори:

  • Dalmont LLC

Након успешно одржаног догађаја у мају Књиге из блока, Лас Вегас је прикупио у 2021. години 4.747 долара! Веома ценимо труд који су сви уложили и желимо да се захвалимо свима који су подржали наше догађаје. Радујемо се сусретима у новој години!