Трећа Тројка из блока одржана у Ослу!

Норвешки огранак Хуманитарне организације Срби за Србе 15. јуна организовао је трећу Тројку из блока у главном граду Норвешке! Уз помоћ пријатеља организације, донатора и учесника сакупљено је укупно 3.000 NOK.

У склопу Тројке из блока организована су два догађаја – турнир у брзом шутирању тројки и баскет 3×3.

На турниру у брзом шутирању тројки учествовало је дванаест такмичара, који су се прво надметали кроз квалификације у којима се шутирало са три позиције, да би након квалификација шесторо најбољих ушло у финални део, где је у жестокој броби за најбољег тројкаша Осла редослед победника био следећи:

  1. Марко Леповић
  2. Горан Милојевић
  3. Aлександар Линцнер

Што се тиче турнира у баскету 3×3, у изузетно интересантним утакмицама, све екипе показале су поред хуманости и невероватну борбеност и спремност да се надмећу. У финалу екипа Беранци победила је екипу Тадија резултатом 21-2, па им је након победе уручен шампионски пехар.

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим учесницима овог догађаја, који су дали велики допринос да још један хуманитарни догађај у Норвешкој буде успешно завршен. Позивамо све наше људе који живе у Норвешкој да наставе да нас прате, како би били упућени у вези нових хуманитарних догађаја који нас до краја године очекују у Норвешкој.