Трећи хуманитарни турнир у Шпрајтенбаху

У недељу 8. септембра швајцарски огранак хуманитарне организације Срби за Србе одржао је трећи по реду хуманитарни турнир у нашем, већ познатом Тесла Бару у Шпрајтенбаху.

Тмуран и кишовит недељни дан није спрјечило да наши гости и донатори испуне локал до последњег мјеста и уживају у препознатљивој домаћинској атмосфери. Сјајна екипа успјела је да прикупи феноменалну донацију од 853 франака. Такође, многи гости су се током турнира прикључили нашем пројекту 5 по 5 за љепши дјечији свјет, и тиме постали наши редовни мјесечни донатори, и тиме помогли да помоћ стигне до што већег броја дјеце из социјално угрожених породица.

Витешка и фер борба 36 пријављених такмичара протекла је у пријатељском духу и донјела нам је следећи распоред на постољу:

  1. Живко Чајић
  2. Анте Бичвић
  3. Стефан Гајић

Најпре желимо да се захвалимо власницима Тесла Бара, Горану Милутиновићу и Даниелу Јотановићу, који су нас као и увјек срдачно угостили и позвали на још оваквих дружења.

Посебну захвалност дугујемо нашим донаторима, пријатељима и свим добрим људима који су учествовали у овој хуманитарној акцији, препознали значај наше организације и несебично помажу да заједничком борбом вратимо осмјехе на лица вишедјетним породицама и пружимо бољу и свјетлију будућност нашој дјеци.        

НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА.