Тренинг из блока одржан у Суботици

У Суботици је 12. маја на иницијативу екипе из АКА Fight Fitness-a, на челу са младим тренером Kaтарином Марковић одржан је први хуманитарни Тренинг из блока. Прикупљено је 10.600 динара за угрожене породице. Доста људи добре воље учествовало је у овом занимљивом спортском дану, донирао је свако, ко је колико могао, од 300 динара па навише.

Са нама су се дружили и момци и девојке других нација и вероисповести, у добром духу мултинационалне традиције Суботице. Још једном смо доказали да није важно ко је ко, већ ко је колики човек. Кондициони тренинг, са елементима борилачких вештина ручне и ножне технике, веома занимљив спој вежбе и самоодбране.

Спорт је приступачан свима, и онима који се баве борилачким вештинама, али и онима који се никада до сада нису сусретали са истим. Све у свему, сјајна акција на сверу Србије која најављује још сличних догађаја. Млади ентузијасти желе да на сваки могући начин помогну нашем угроженом народу. Овај пут су се скупљала средства за породицу Стојановић са Косова и Метохије. Организатори већ најављују нове акције!

Награда за све људе који су узели учешће у турниру су осмеси породица које помажемо. Највећи победници су деца из социјално угрожених породица којима следи прикупљена помоћ. Хуманост, спорт и забава нашли су се и у теретани испод кошаркашких обруча, још једна победа у низу од 2012. године! Будите у току, пратите наш Календар догађаја. Будите део Тројке из блока!