Триатлон из блока одржан у Теслићу

Екипа СРБИ ЗА СРБЕ у Теслићу не мирује – отворили су сезону са турниром Фуца из блока, а сада настављају са активностима! У петак 30. марта у локалу Спорт кафе Кабинет одржано је такмичење Триатлон из блока! 16 екипа са укупно 32 учесника, такмичили су се у стони фудбалу, пикаду и билијару. Прикупљено је 230 КМ за боље сутра за социјално угрожене породице са 4 и више деце!

Друга сезона пројекта Тројка из блока у Теслићу, а седма сезона од 2012. – почела је боље него икад! Нижу се догађаји широм света, а већ их је заказано преко 100! Теслић најављује још изненађења пре централног турнира у брзом шутирању тројки који је заказан за 5. август! Будите и ви део Тројке из блока! Код наших пријатеља у Спорт кафеу Кабинет дошло је много драгих гостију који су се заинтересовали за нашу хуманитарну мисију. Теслић је прошле године поставио све рекорде по броју спонзора, шутера и прикупљеној помоћ, а ове године, на основу тих успеха, гради се још јача екипа људи. Сваки нови човек вреднији је од злата!

Неколико сати трајало је такмичење у у три игре, а на крају смо добили и шест шампиона! Честитамо им, а захваљујемо се свима који су подржали још једну победу против сиромаштва!

ШАМПИОНИ ТРИАТЛОНА ИЗ БЛОКА У ТЕСЛИЋУ:
  1. Двица и Кинг
  2. Софра и Сале
  3. Жеља и Папец

Посебно хвала нашим поносним техничким спонзорима и медијским покровитељима на челу са особљем и власницима из екипе Спорт кафе Кабинет. Подршка угледних привредника и младих предузетника у сваком граду много нам значи, јер отвара простор за нове догађаје и нове сарадње!

ТЕХНИЧКИ СПОНЗОРИ:

  • Спорт кафе Кабинет
  • Нектар пивара
  • Копиграф
  • Графостил
  • Делта прес

Хуманитарна организација Срби за Србе позива све људе добре воље да се укључе у спортско хуманитарни пројекат Тројка из блока и да донирају у складу са својим могућностима. Свака донација значи пуно, јер приближава боље сутра за много породица. До сада је, за 13 година, прикупљено више од 2,5 милиона евра и помогнуто више од 2.000 породица. Борба против сиромаштва у Теслићу се тек захуктава! Помози и ти!