Трка из блока одржана у Крупњу

Први хуманитарни догађај у општини Крупањ одржао се у недељу 03. јула када је одржана Трка из блока. Трка је кренула од спомен комплекса Столице до спомен комплекс Мачков Камен у дужини од 18 километара! Осим тркача, трку су подржали и планинари, бициклисти, мотористи, а сви заједно са истим циљем, да помогну породицу Славујевић из Јаребице крај Лознице. На крају трке прикупљено је 52.850 динара.

У самој трци која је била изузетно захтевна, што због висинске разлике и планинских путева, што због врућине, учешће је узело око 30 маратонаца из свих крајева Србије. Ваљево, Лозница, Лазаревац, Београд. За безбедност и организацију трке били су задужени волонтери и организатори који су на свој начин допринели да трка прође у савршеном реду.

На циљу трке туристичка организација Крупња организовала је прихват такмичара и ручак за све учеснике, а промотер трке и велики хуманитарац Александар Кокановић је на самом крају поздравио све учеснике и позвао их на наше наредне догађаје!

На крају, још једном се захваљујемо свима који су били део овог пројекта, и дали свој допринос да Трка из блока буде успешно реализована.