Тројка из блока – Фамилија за Србију!

Хуманитарна организација Срби за Србе и једна од најпопуларнијих реп група у Србији ТХЦ Ла Фамилија направили су други по реду спортско-хуманитарни спектакл Тројка из блока – Фамилија за Србију! У дворишту Неимар, у срцу Старог града, ови млади репери великог срца показали су да постоји велика нада за све социјално угрожене вишедетне породице широм Србије и Балкана. Само уз помоћ добре воље и велике енергије окупили су преко пет стотина људи, својих најближих комшија и поштоваоца, од којих се чак 110 пријавило за шутирање тројки! На турниру је скупљено 70.140 динара! Невероватна атмосфера је била од самог старта турнира који је отворен победничком, спортском химном целе Србије – Играј и победи. Боре и Стефан извели су свој хит окупљенима на баскет терену и спектакл је званично могао да почне! Овом приликом откривен је и графит – Играј и победи – који су популарни репери посветили свим генерацијама заљубљеника у кошарку.

 Фамилија за Србију: слика са турнира

 Добар и са микрофоном и са лоптом: Стефан ТХЦ Ла Фамилија

 Талични хип-хоп цареви: Боре и Стефан

Подршка другом турниру стизала је са свих страна. Манекенка Ивана Кораб подржала је турнир видео најавом коју је снимила неколико дана пре турнира, и својим присуством, шармом и лепотом одушевила је све присутне у дворишту Неимар. Фудбалер Вујадин Савић дошао је и такође подржао рад Хуманитарне организације ,,Срби за Србе” и спортско-хуманитарни пројекат ,,Тројка из блока” – Фамилија за Србију. Хип-хоп плесачица Ивана Шугар је на ,,полувремену” показала своју вештину уличног плеса, а браћа Хуманитарне организације ,,Срби за Србе”, кик боксери из клуба ,,Победник” демонстрирали су своју вештину окупљенима и измамили аплаузе. Шлаг на торту био је велики пријатељ ,,Тројке из блока” – најбољи европски кошаркашки фристајлер Немања Трики Блажић, који је показао своју магију са лоптом и у духовитом стилу одмерио снаге са Стефаном из ТХЦ Ла Фамилије. Ди-џеј ТХЦ Ла Фамилије и званични ди-џеј ,,Тројке из блока” Сале Л је, као и увек на турнирима, направио сјајну атмосферу бираним хитовима домаће и стране музике, и својим шармом забављао је све госте, такмичаре и комшије. У Неимару је тројке шутирао и брат Шкабо, који од прве године подржава пројекат ,,Тројка из блока”!

 Деца су наша будућност!

 Победнички дух: кик бокс клуб ,,Победник”

 На крилима песме: Ивана Шугар

 Европски шампион: Трики

 одршка двоножних и четвороножних пријатеља: брат Шкабо са вуковима

 Подршка турниру: Ивана Кораб и Вујадин Савић

На турнир Фамилија за Србију нису дошли само наши суграђани – било је ту гостију из целог света. Из Америке, из Хјустона био је са нама Дени, из Маурицијуса је дошао Седрик, из Дизелдорфа Симеон, а из Линца Славко. Из свих крајева Србије људи су такође дошли да подрже племениту мисију ,,Тројке из блока”! Бутик Хуманитарне организације ,,Срби за Србе” био је постављен поред баскет терена, као и штанд поносног спонзора организације – ланац брзих пасти ,,Agi pasta away”, на којем су се могле пробати укусне пасте, а сав прилог се додао укупној суми скупљеној на турниру. Магија ,,Тројке из блока” окупила је још једном наизглед удаљене људе и интересовања, и све то претворила у празник спорта, хуманости и забаве!

 Пријатељ турнира из Маурицијуса – Седрик

 Бутик Хуманитарне организације Срби за Србе

Најбољи шутери на турниру у Неимару били су: прво место, златна медаља и пехар ,,Тројка из блока” – Александар Јечменица, друго место и сребрна медаља – Паја шеф кухиње Сретковић, а треће место и бронзана медаља – Александар Ђурић. Честитамо најбољима, и честитамо и захваљујемо свима који су дошли и подржали други турнир Фамилија за Србију! Велико интересовање људи оправдали су момци из ТХЦ Ла Фамилије тако што су направили још један савршен турнир! Медији су такође били са нама и на свој начин подржали акцију у послали слику у свет: Јутарњи програм телевизије Пинк, фото-репортер новина ,,Спорт” и једна од најпопуларнијих интернет емисија у Србији – iDJ Hot, у продукцији iDJ videos. Хуманитарна организација ,,Срби за Србе” захваљује поносним спонзорима, донаторима и техничким спонзорима, као и волонтерима који су део велике породице ,,Тројке из блока”! Фамилија за Србију је још један доказ квалитета идеје и мисије турнира!

 Интервју: iDJ Hot и ТХЦ Ла Фамилија

 Пехар за победника: најбољи шутери у Неимару

 Победник: Александар Јечменица