Тројка из блока одржана у Гучи

Хуманитарна организација Срби за Србе организовала је по први пут у суботу, 9. августа на Драгачевском сабору трубача у Гучи, хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки „Тројка из блока“. Циљ овог такмичења, које је до сада одржано у градовима широм Србије, је прикупљање финансијске помоћи која ће бити усмерена породицама које су претрпеле губитке услед великих мајских поплава широм Србије.

  

На турниру је прикупљено укупно 25. 000 динара. Победник је био Војин Батић са 14 погодака, друго место је заузео Павле Апостолов са 11 погодака, док је треће место освојио Душан Милић са 10 погодака. Музичку подршку током шутирања тројки пружио је ди џеј Немања Дркси Дамљановић.  

За време целодневног боравка активиста на сабору трубача у Гучи, посетиоци су показали велико интересовање за рад и циљеве Хуманитарне организације ”Срби за Србе”. Поред информација о активностима организације, заинтересовани су могли да купе наше већ препознатљиве мајице, шоље, беџеве… и на тај начин учествују у прикупљању финансијске помоћи за поплављене.

Велико хвала дугујемо организаторима Драгачевског сабора трубача који су нам изашли у сусрет и омогућили да се „Тројка из блока“ организује по први пут у Гучи. Надамо се да ће се сарадња наставити на обострано задоољство и у наредним годинама.