Тројка из блока одржана у Смедереву

Хуманитарна организација Срби за Србе организовала је у недељу 21. септембра у Смедереву на Веслачким теренима 14. по реду спортско – хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки ”Тројка из блока”. Победник турнира био је Никола Лазић са укупно 18 погодака, друго место заузео је Петар Ђукић са 13 погодака, а треће место припало је Николи Ивановићу са 11 постигнутих кошева у финалној серији.

У склопу турнира ”Тројка из блока” у Смедереву велику подршку пружили су омладинци ФК Петлић који су одиграли и ревијалну утакмицу пре почетка самог турнира. На полувремену наступио је познати фудбалски фристајлер Никола Ђота Милошевић који је на последњем Европском првенству у Мађарској у својој дисциплини заузео треће место. Такође, велику подршку и захвалност дугујемо КК Семендрија и КК Царина који су одиграли ревијални меч, као и ди џеј Лакцу који се побринуо за музички део програма .

 ФК Петлић велика подршка турниру ”Тројка из блока”

Захваљујући бројним учесницима, фирмaма Јастребац димњаци доо, кафић Klub ATW, сладоледима IceStein и индивидуалним донаторима прикупљено је укупно 41.300 динара. Сав приход са овог турнира биће усмерен за помоћ породицама са малолетном децом које су настрадале у великим мајским поплавама широм Србије.

Велику захвалност дугујемо и Дирекцији за изградњу Смедерево, ИП Електроник као и Радију LUX.

Спортско-хуманитарни турнир ”Тројка из блока” одржаће се до краја године у немачком граду Нирнберг, као и у аустралијском граду Сиднеј захваљујући нашим регистрованим огранцима и бројним прјатељима организације.

 Никола Лазић победник турнира ”Тројка из блока” у Смедереву

 Петар Ђукић другопласирани на турниру ”Тројка из блока”

 Жељко Бељин трећепласирани на турниру ”Тројка из блока”