Тројка из блока-пикадо турнир у Земуну

У суботу 13. фебруара у Земуну у кафићу Семлин успешно је одржан први хуманитарни турнир у пикаду. ,,Тројка из блока’’ са особљем кафића Семлин са поносом обавештава јавност да је на турниру скупљено 34.710 динара који ће бити усмерени за набавку видео надзора за Гораждевац на Космету! Тешки дани српског народа погоршани су нестабилном безбедносном ситуацијом па је видео надзор решење које ће допринети нормалнијем животу и одрастању српске деце у Гораждевцу. Земун је показао да се може на много начина помоћи. Кроз дружење и спортско надметање послали смо јасну слику у свет – НЕМА ПРЕДАЈЕ – КОСМЕТ ЈЕ СРБИЈА!

Дружење у Семлину трајало је цео дан, а увече на турниру скупила се озбиљна екипа за такмичење у пикаду. На две позиције су се смењивали девојке и младићи и великој хуманитарној акцији дали су и озбиљну спортску црту. Летеле су стрелице и стизале су пријаве све док није проглашен најбољи – био је то Јован Маљковић. Друго место освојио је велики пријатељ ,,Тројке из блока’’ и иницијатор турнира Владимир Лукић, а трећу позицију заузео је Драган Симић.

 Бронза, злато и сребро: честитамо! 

Захваљујемо се свима који су дошли у Семлин и подржали српски народ на Косову и Метохији. ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ, а деци у Гораждевцу је пре свега потребна безбедност! Свако од нас може да помогне, свако по мало и испунићемо циљ! Земунци су дали пример како, а то је пример који треба да уради свако!