Тројка из блока по други пут у Пошгруну

Тројка из блока и у својој осмој сезони, труди се да својом енергијом мотивише све већи број градова у дијаспори да се прикључе највећем хуманитарно-спортском каравану. По други пут, норвешки огранак Хуманитарне организације Срби за Србе одлучио је да премијера Тројке из блока буде у Пошгруну!

Као и прошле године, током Свесрпског сабора, који се одржава једном годишње и омогућава нашим сународницима да доживе атмосферу из наших крајева, по други пут су сви посетиоци могли да се опробају у хуманитарном шутирању тројки. Уз помоћ учесника, волонтера и посетилаца сабора укупно је сакупљено 7050 NOK!

За турнир, укупно се пријавило 28 учесника, који су одлучили да на овај начин допринесу заједничкој броби за боље сутра угрожених многочланих породица. У јакој конкуренцији, након квалификационог дела, најбољих десет такмичара ушло је у финале, где је након нешто више од сат времена, редослед победника био следећи:

  1. Драгана Канурић
  2. Милош Милојевић
  3. Огњен Демоњић

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим учесницима и волонтерима који су још једном показали да српска заједница у Норвешкој итекако брине за своје угрожене сународнике. Позивамо вас да наставите да пратите и подржавате рад наше организације у Норвешкој јер нас до краја године очекују нови хуманитарни догађаји. Посебну захвалност дугујемо Свесрпском сабору од кога смо ове године добили захвалницу.