Тројка из блока стигла у Калифорнију

Са поносом можемо да кажемо да након одржавања низа хуманитарних турнира у брзом шутирању тројки Тројка из блока, на источној обали, средњем и југозападном делу Сједињених Америчких Држава, одржана је Тројка из блока 25. септембра на западној обали у Калифорнији. Домаћин прве Тројке у овом делу био је град Сан Дијего, тачније Српска православн црква, посвећена Светој Петки у Сан Маркосу организовала је Сербфест, а нама су учини част да будемо део њихове свечаности. Захваљујући донацијама, спонзорима и учесницима прикупљено је 3.050 долара!

Уз велику подршку локалне српске заједнице на подручју Сан Дијега, радовали смо се што се преко 30 такмичара бори за титулу шампиона прве Тројке из блока у Сан Дијегу. Сунце је цео дан сијало у сунчаној Калифорнији док је Миленко Мраковић освојио трофеј за треће место. Немања Пејчић, рођен у Сан Дијегу, успео је да освоји трофеј за друго место уз снажан финални учинак. На крају, титула шампиона у Сан Дијегу припала је ?.

Спонзори:

  • California Tree Services, INC
  • Adriatic dental office
  • Golden Lady Bug LLC

Захваљујемо се оцу Милану Катанићу, парохијанима Свете Петке у Сан Маркосу, као и свим учесницима што су Србе за Србе и наш спортско хуманитарни турнир Тројка из блока дочекали у њиховој дивној цркви. Упознали смо много нових људи и надамо се да је ово само почетак пријатељства и добрих дела. Са нестрпљењем чекамо следећу годину да одржимо другу Тројку из блока у Сан Дијегу.