Тројка из блока у Холандији

У суботу 28. маја у организацији Српског омладинског пријатељства Ротердам и хуманитарне организације Срби за Србе организован је по први пут хуманитарни турнир у баскету 3x3 и Тројка из блока у Холандији, где је прикупљено 3.366,36 евра путем котизација екипа, котизација за брзо шутирање тројки, кутија за добровољне прилоге. На радост свих, први хуманитарни догађај у Холандији посетио је велики број људи, преко 100, који су допринели да атмосфера на турниру буде одлична. Укупно 16 екипа у баскету 3x3, из целе Холандије, борило се за пехар по куп систему. На крају резултат је био следећи:
  1. Весели Шумадинци
  2. Ракијаши
  3. Шајкача
Што се тиче пријава у брзом шутирању тројки пријавило се укупно 80 шутера. Након првог дела такмичења када су учесници шутирали тројке са три позиције, уследио је финални део где је у конкуренцији десет најбољих тројкаша редослед победника био следећи:
  1. Робин Дрон
  2. Александар Лукић
  3. Дејан Баришић
Захваљујемо се свима који су дошли, узели учешће, дали прилог, подржали, промовисали и помогли да први хуманитарни догађај у Холандији буде успешно реализован!

Повезане вести

Коментари