Тројка из блока у Лозани

После две дуге године ковид паузе са великим задовољством вас можемо обавестити да је 02. октобра још једна Тројка из блока у Лозани успешно завршена. Овом приликом смо сакупили 4.072,08 CHF. Захвљујемо се свим учесницима без којих овај турнир и не би имао неког великог смисла као и нашим драгим спонзорима пекари Радо и Радена фото!

Трећа по реду Тројка из блока, привукла је мноштво наше дијаспоре из овог кантона, али и људи добре воље којима пут није представљао проблем. Јако смо поносни и на чињеницу да је велики број Швајцараца учествовао на истом. Неки као актери турнира које смо организовали, али и као волонтери без којих квалитет организације не би био на оваквом нивоу. Овим путем им се захвљујемо!

Поред турнира у брзом шутирању тројки имали смо и турнир у баскету. На турниру Тројка из блока учествовало је укупно 29 учесника и прво место је однео наш прослављени тренер Олимпик Фрибурга Предраг Алексић који је и овом приликом био уз наш турнир и придао му још већи значај. Велико хвала! Друго и треће место су заузели Стефан Лампура и Иван Вујошевић.

Баскет из блока је турнир који сваки пут привуче доста пажње, али и напетостни. Иако је ово само хуманитарни турнир жеља и жар за победом никако не понестаје. На турниту је учествовало 9 екипа и прво место је однела екипа Женева ганг. Друго место је припало још једној екипи из Женеве, Тим барбеку, док су трећом позицијом морали да се задовоље наши драги пријатељи и редовни учесници свих наших турниа у Швајцарској Тајмс кафе!

Настављамо наш рад у истом ритму и чекамо вас на неком од наших наредних догађаја, а до те прилике НЕМА ПОВЛАЧЕЊА, НЕМА ПРЕДАЈЕ!