Турнеја хуманости „До последњег даха“ Драгане Мирковић

Хуманитарна турнеја под називом „До последњег даха“, коју је организовала наша цењена певачица Драгана Мирковић у сарадњи са хуманитарном организацијом Срби за Србе, оставила је дубок утисак на све присутне. Ова турнеја има племенит циљ – помоћи породицама у невољи широм Србије.

Прва породица која ће добити подршку од ове турнеје је породица Мараш из околине Новог Пазара. Ова дивна породица има пет преслатких ћеркица које су светлост њиховог живота.

Породица Мараш живи у скромним условима, али су испуњени љубављу и срећом. Њихових пет ћеркица уносе радост и живот у њихов дом, али им је неопходна финансијска подршка како би обезбедили боље услове за живот и развој. Захваљујући овој хуманитарној турнеји, породица Мараш ће добити нови дом, што ће им омогућити бољу будућност.


Велики допринос овој турнеји дала је компанија ВОДА ВОДА, која је генерални спонзор. Компанија ВОДА ВОДА је позната по свом висококвалитетном производу и ангажовању у друштвено одговорним активностима. Захваљујемо се компанији ВОДА ВОДА на њиховом несебичном укључивању и донацији у вредности једне куће. Помоћ компаније ВОДА ВОДА биће усмерена ка десеточланој породици Николић-Миленковић из Црне Траве, која живи у скромном стану који им је општина доделила на коришћење и стрпљиво чека нови дом.


Посебну захвалност упућујемо Драгани Мирковић, њеној породици и целом њеном тиму што су одлучили да цела турнеја буде хуманитарног карактера. Њихова племенита срца и великодушност су инспирација свима нама и показују прави пример како треба користити свој утицај и могућности за за помоћ браћи и сестрама у невољи.

До сада је одржано шест концерата у различитим градовима Србије, а сваки од њих је био прави спектакл. Концерти су одржани у Крагујевцу, Београду (два концерта у Београдској арени), Новом Саду, Краљеву и Нишу. Београдски концерти, организовани дан за дан, били су врхунац турнеје. У препуној Арени, Драгана је својим енергичним и емотивним наступом оставила публику без даха. Сви концерти су били испуњени невероватном енергијом и емоцијама, а публика је у сваком граду показала велико срце и подршку.

До сада је прикупљено преко 51.000 евра, а очекујемо још донација и концерата до краја године. Ова акција је прави пример којим би било лепо да крену многи људи који су у финансијској могућности. Хуманост и солидарност су вредности које нас као друштво чине бољима и јачима.

„Деца су наша будућност“ – нека ова порука буде водиља свима нама да помогнемо и подржимо оне који су у невољи. Захваљујемо се свима који су допринели овој акцији и позивамо све да наставе са подршком и донацијама. Заједно можемо направити разлику и обезбедити бољу будућност за наше најмлађе.

НЕМА ПРЕДАЈЕ!