Турнир „Тројка из блока“ успешно одржан у Младеновцу

Јединствени пројекат у овом делу света који окупља људе свих година да се на најлепши могући начин боре за племените циљеве засијао је на младеновачком брду 25. мај, у суботу, 1. октобра, на кошаркашким теренима господина Кенија! Други пут су младеновчани имали прилику да покажу хуманост на делу и да се опробају у омиљеном српском поготку – за три поена! 55 шутера скупили су својим донацијамa 17.450 динара, а уз помоћ два поносна спонзора прикупљено је укупно 31.950 динара! Последњи дани дугог лета завршавају се величанствено, као што су и почели, уз хуманост, спорт и забаву, на турнирима Тројка из блока! Младеновац брине о својим угроженим комшијама!

На почетку турнира поздравили смо заставу Републике Србије уз свечано интонирање химне Боже правде, а затим се окупљеним људима доброг срца и заљубљеницима у кошарку обратио Милош Симовић у име Хуманитарне организације Срби за Србе и упознао их са сезоном која је на заласку. Најбоља година Тројке из блока велика је инспирација за успехе који долазе, а Младеновац ће наставити да подржава овај спортско-хуманитарни пројекат, рекао је Горан Спасојевић, члан већа за спорт Градске Општине Младеновац. Директор пројекта Младен Матијашевић свечано је уручио захвалницу господину Драгану Ивановићу Кенију, а затим позвао Шкаба, Трикија, младеновачког репера Ренеа и диџеја Пају Коба33а да отворе турнир.

 Господин Кени и Младен Матијашевић

 Шкабо

Искусни спортиста и дугогодишњи покровитељ младеновачке кошарке, заједно са српском реп легендом, европским чудом Трикијем и својим младим младеновчанима – магија Тројке из блока у Младеновцу! Подржали су ове године и помогли организацију турнира и добри људи из Лајф хуманитарне организације, а медијску подршку и пренос турнира уживо широм света обезбедио је интернет портал Младеновац уживо!

 Паја Коба33 и Младеновац уживо

55 шутера се борило за други пехар Тројка из блока Младеновац. Најбољи је био Александар Милићевић са 20 тројки, нови шампион са Кенијевих терена. Урош Лазаревић са 18 тројки освојио је сребро, а Матеја Тошаковић са 13 тројки изборио се за бронзу. У наредним данима подршка младеновачком турниру очекује се и од спонзора: Брале брза храна, Апотека Сана, Котекс промет, Ресторан Дашчара, Ресторан Језеро, Маковица АД, ТЦМ Младеновац, Стублина, Гранд БТ, Сигма Комерц, Кафе Парк, Кафе Историја, Кафана Три лепе, Кафе Сказка, Елмет систем и Јакшић. Поносни спонзори који су већ подржали турнир су Ресторан Радовање Сопот са 7.500 динара и Апотека Хеба са 7.000 динара.

 Најбољи младеновачки тројкаши

 Најлепше младеновачке тројкашице

Брат Шкабо одреповао је неколико својих хитова после дужег времена на нашим турнирима, а инспирације му није недостајало – слободним стихом на познате матрице реповао је о магији Тројке из блока, али и о Трикијевим бравурама.

 Трики и Шкабо

Реп опис за неухватљиве Немањине лопте! Паја Коба33 шетао је кроз жанрове, од репа, преко српских староградских и традиционалних песама, до младе реп наде Ренеа, који је за нас наступао по други пут. Хуманост, спорт, забава – магија Тројке из блока!

 Рене

 Поздрав из града младости!