Турнири Пикада из блока у пуном јеку у Бањалуци!

Сезона Пикада из блока у пуном је јеку у Бањалуци. Да је ствар прешла на још озбиљнији ниво, говори и чињеница да смо овај пут догађај организовали у сарадњи са професионалцима – Пикадо клубом Бања Лука. Турнир је одржан у суботу, 5. марта, у просторијама клуба при угоститељском објекту Стари ловац. Прецизност, стрпљење, техника бацања, одлична атмосфера, јака конкуренција али испред свега, хуманитарни аспект дoгађаја, oбиљежили су још један турнир у граду на Врбасу.

Иако је борба за медаље била напета и неизвјесна, међу много спретних и искусних такмичара, до самог краја стигла су њих тројица: Илија Ћато, вишеструки освајач наших турнира, Милорад Вујинић те Саша Врљановић. На самом догађају прикупљено је 417 KM!

Овом приликом се захвљујемо Пикадо клубу Бањалука на феноменалном догађају, хуманости и сусретљивости. Даће Бог да у будућности организујемо прегршт оваквих догађаја.

Бањалука наставља да ниже турнире. Позивамо вас да својим присуством увеличате и наше наредне догађаје којих ће засигурно бити још много. Не одустајемо од хуманости, од борбе за боље сутра јер – НЕМА ПРЕДАЈЕ, ДЈЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!