У Новој Вароши радови у току

Хуманитарна организација Срби за Србе обезбедила је укупно 251.973 динaрa за куповину грађевинског материјала за изградњу купатила у кући породице Димитријевић са десеторо деце, из села Јасеново у Новој Вароши. Такође, организација је помогла и куповином резервоара за воду (на слици) чиме ће се обезбедити несметано снабдевање водом овог домаћинства у будућности.

Изградња купатила и увођење воде у кућу породице Димитријевић су у току. Овом приликом преносимо поздраве и речи захвалности најмлађих чланова ове породице донаторима наше организације широм света. У очекивању првих фотографија самих радова на кући, овом приликом постављамо краћи фото извештај купљеног материјала.

Подсећамо јавност да је Хуманитарна организација Срби за Србе покренула нови велики пројекат изградње купатила вишечланим српским породицама широм Србије и Балкана, а прва донаторска акција у склопу овог пројекта јесте ТРОЈКА ИЗ БЛОКА 2013. Позивмо све донаторе, пријатеље и чланове наше организације да подрже и овај пројекат а уједно апел упућујемо и држави Србији, локалним представницима власти, министарствима и другим надлежним институцијама да помогну спровођење наше идеје да свако дете у Србији има купатило у својој кући и дому.

Рачуни и потврде финансиране помоћи