У посети Милачићима из Подгорице

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Црне Горе посетили су 29. септембра шесточлану породицу Милачић из Подгорице, која привремено живи у избегличком насељу Коник. Самохрана мајка Мирјана (39) подиже петоро дјевојчица: Сару (10), Ену (8), Јану (6), Миу (5), и Дарију (3). Породица преживљава од материјалне помоћи државе у износу од 180 € на мјесечном нивоу. Хране се у Црвеном крсту и имају један оброк дневно. Од потребне помоћи Милачићима издвајамо: шпотрет на дрва, дрва за огрјев, кревет и обућа за дјецу, и поправка водоводних инсталација у купатилу.

Изглед просторија у којем живе Милачићи:https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/CrnaGora/2016/Milacic/m7.jpg

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/CrnaGora/2016/Milacic/m8.jpg

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/CrnaGora/2016/Milacic/m6.jpg

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/CrnaGora/2016/Milacic/m5.jpg

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/CrnaGora/2016/Milacic/m4.jpg

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/CrnaGora/2016/Milacic/m3.jpg

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/CrnaGora/2016/Milacic/m2.jpgПозивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну породици Милачић као и бројне друге пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана.